Slimme, draadloze veiligheid en beveiliging.


Evohome beveiliging is net zo goed toepasbaar in een appartement als in een vrijstaand huis. Het systeem biedt beveiliging en veiligheid als u thuis bent en houdt een oogje in het zeil wanneer u weg bent - met directe meldingen naar uw smartphone wanneer een alarm wordt getriggerd.

Elke woning is anders. Met het uitgebreide assortiment is het eenvoudig om het perfecte alarmsysteem samen te stellen - of u nu in een appartement woont of in een vrijstaand huis. Met de mogelijkheid om tot 32 componenten uit te breiden, groeit het systeem moeiteloos mee bij veranderende gebruikerswensen. Van huisdier immune bewegingsmelder of glasbreukdetector tot paniekknop voor een kwetsbaar familielid - u bepaalt zelf wat u wilt beveiligen.

Beheer uw veiligheid en beveiliging


Beheer de dingen die het belangrijkst zijn in uw leven: veiligheid, beveiliging en comfort. Met de Total Connect Comfort app kunt u het systeem in- en uitschakelen of op afstand kijken wat er thuis gebeurt. Wordt er een alarm getriggerd? Dan krijgt u direct een melding op uw smartphone. Met de app is thuis slechts een toets van u verwijderd.

Het managen van uw beveiliging, veiligheid en comfort is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij deze Total Connect Comfort app.

Heeft u in de haast het huis verlaten en weet u niet of u de verwarming heeft uitgezet? Bent u later thuis of juist vroeger klaar? U kunt altijd en overal de verwarming aan of uit, hoger of lager zetten. Bovendien kunt u op elk gewenst moment bekijken wat er thuis gebeurt - en dat geeft een gerust gevoel.


Contactloze tag-lezer

Draadloze, contactloze tag-lezer en tags. De hele familie zal het eenvoudig vinden om het systeem te activeren en deactiveren. Contactloze tags zijn namelijk de makkelijkste manier om het alarm aan of uit te zetten en ideaal voor kinderen of ouderen. Gewoon de tag tegen de tag-lezer houden. Simpel en snel. De tag-lezer biedt bovendien een ingebouwde sirene met een geluid van 78 decibel om indringers af te schrikken.

Draadloze paniekknop

Ideaal voor oudere of kwetsbare klanten die bij calamiteiten een melding naar een smartphone willen triggeren. De key fob kan worden bevestigd aan een sleutelkoord of riemclip. De fob kan ook worden gedragen als hanger of polsband.

Draadloze remote controle key

Met een klik op de draadloze fob heeft u complete persoonlijke controle over het beveiliging systeem, inclusief een paniekknop om bij noodgevallen om hulp te kunnen vragen.

Draadloze brandmelders

Deze draadloze rookdetector waarschuwt bij aanwezigheid van rook doormiddel van een alarmgeluid van 85dBA. Het detectiebereik van deze rookdetector is tot 100m2 afhankelijk van de indeling van de ruimte.

Draadloze koolmonoxide melders

Waarschuwt bij een gevaarlijke concentratie koolmonoxide (CO) via een luid alarm van 85 decibel en een melding op uw smartphone. Er is tevens een 24-uurgeheugen om bij thuiskomst te waarschuwen wanneer er tijdens afwezigheid CO-gas in huis is gedetecteerd. De ingebouwde sirene wordt ondersteund met een rood knipperend licht.

Draadloze bewegingssensor met camera

Naast het signaleren van inbrekers zendt de huisdier-immune camera automatisch een snapshot naar de smartphone wanneer een alarm wordt geactiveerd. Zo'n visuele bevestiging helpt bij het minimaliseren van valse alarmen. Indien gewenst kan de gebruiker ook via de app handmatig op elk gewenst moment een snapshot opvragen.

Draadloze huisdier-immune bewegingssensor

Ontworpen om valse alarmmeldingen door de aanwezigheid van huisdieren drastisch te reduceren. De sensor heeft een hoogwaardige lens als wel warmtedetectie en passief infrarood. Het kan huisdieren tot 36 kilo identificeren (en negeren).

Draadloze deur- en raamsensor

Wanneer een raam of deur wordt geopend, geeft deze sensor een waarschuwing. De batterij van deze compacte, magnetische sensor heeft een levensduur van vijf jaar, voor langdurige bescherming.

Draadloze binnensirene op batterijen

Een luid binnen alarm is een essentieel onderdeel van elk beveiliging systeem. Stel eenvoudigweg het gewenste volume in wanneer u het systeem configureert. Geluidsniveau aanpasbaar van 95 tot 120dB!

Als u wilt weten wat de mogelijkheden voor u zijn, neem dan gerust contact op. Wij hebben een demonstratieset beschikbaar waarmee wij u kunnen laten zien hoe het systeem werkt en voor welke doeleinde het toegepast kan worden. Doordat het gehele systeem draadloos is, is het zeer eenvoudig te installeren, maar ook eenvoudig uit te breiden en aan te passen.