Welkom bij De Waard Installatie Advies

De Waard Installatie Advies is een onafhankelijk ontwerp- en installatie adviesbureau, opgericht door Pieter de Waard. Pieter heeft ruim 20 jaar ervaring in de installatietechniek. Zowel in de uitvoering, als werkvoorbereider/tekenaar en als projectleider.


Algemene informatie: 

De laatste jaren heeft Pieter zich verdiept in nieuwste technieken die zich richten op het comfortabel en zo energie neutraal mogelijk maken van uw woning of werkomgeving, waarbij de uitdaging is om een zo goed mogelijke balans te vinden tussen comfort en energieverbruik. Een goed voorbeeld daarvan is de installatie van een Honeywell Evohome systeem, waarmee voor elke ruimte in huis de temperatuur apart ingesteld kan worden, wat zowel zorgt voor een hoger leefcomfort en tegelijkertijd leidt tot energiebesparing. 

De Waard installatie advies werkt zowel voor particulieren, verenigingen van eigenaren als in opdracht van een hoofdaannemer. Hierbij zijn het oplossen van geluidsoverlast, energieverbruik beperken, verwarming, ventilatie en loodgieterswerkzaamheden onze basis werkzaamheden. 

Maar er is nog veel meer mogelijk. De Waard installatie advies kan een badkamerrenovatie voor u uitvoeren en u ook adviseren bij het oplossen van installatietechnische problemen. Door de jarenlange ervaring in de installatietechniek is de kans groot dat het probleem achterhaald en opgelost kan worden. Voor elektrotechnische en bouwkundige werkzaamheden werken wij daarvoor samen met een aantal vaste partners.  

Het begint met het in kaart brengen van de wensen van de klant en deze zo goed mogelijk vertalen naar een concreet voorstel. De werkwijze van de Waard Installatie advies kenmerkt zich door een groot probleem oplossend vermogen, persoonlijk contact en advies op maat. 

Uw probleem is onze uitdaging. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als u een installatietechnisch probleem hebt, of uw huis comfortabeler en energiezuiniger wilt maken!Volg ons: