Warmtepompen


Voor de verwarming van woningen wordt nu nog vaak gebruik gemaakt van de traditionele cv ketel waarbij we rendement weten te halen van 98% door de verbranding van aardgas. De problemen waar we tegenwoordig mee te maken hebben is dat het aardgas op raakt en dat er bij de verbranding CO2 vrijkomt.

De toekomst gaat er heel anders uit zien.

Voor de verwarming gaan we binnen enkele jaren de transformatie krijgen naar warmtepompen of een hybride opstelling (combinatie warmtepomp/cv ketel). Het grote voordeel van de warmtepomp is dat deze in staat is energie te onttrekken aan lucht, grondwater of de bodem. Deze energie is GRATIS en overal beschikbaar.

De warmtepompen welke wij plaatsen worden in Europa geproduceerd waardoor de kwaliteit hoog is en deze ook voldoen aan de Europese regelgeving. Hiervoor maken wij gebruik van onze leverancier Climer Benelux, www.climer-benelux.com welke een uitgebreide collectie aan warmtepompen levert voor iedere toepassing.

Gezien een warmtepomp alleen stroom verbruikt is de voor de hand liggende oplossingen hiervoor zonnepanelen te plaatsen.

Gratis stroom en gratis warmte!
Projecten
  • -
  • -